Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

AS Diesel-Elektro

Meny

Vårt personale

Kai Magne Wiik

Kai Magne Wiik

Daglig leder/Tekniker

Kai Magne har lang og brei erfaring frå bilfaget, og har jobbet mange år som mekaniker/tekniker hos Ford. Men har også mykje erfaring frå bilelektronikk og programmering av styrenheter.

90936792

Magne Stølen

Magne Stølen

Verksmester/Bilmekaniker

Magne har lang og brei erfaring innanfor bilfaget, der han har jobbet mykje med Mercedes og Bmw. Han har også lang erfaring innanfor programmering av styreenheter, og bilelektronikk.

57822177

Finn Magne Haugsdal

Finn Magne Haugsdal

Kundemottaker

Finn har jobbet hos Diesel-Elektro siden slutten av sytti-tallet. Og har lang og brei kompetanse på komponenter, som dynamoer, startere og dieselpumper med injektorer. Og skaffer det meste av nye eller bytte komponenter.

57822177/ Mob.90506894

Hans Bjarne Aarstein

Hans Bjarne Aarstein

Lærling/Bilmekaniker

Hans Bjarne går læretida si som bilmekaniker hos Diesel-Elektro, og skal opptil fagprøven sommeren 2014.

57822177

Ola Henrik Bruland

Ola Henrik Bruland

Lærling/Bilmekaniker

Ola Henrik går læretida si som bilmekaniker hos Diesel-Elektro, og skal opptil fagprøve sommaren 2015.

57822177

AS Diesel-Elektro - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!